Babyshamble

Satt och lyssnade på Babyshambles på vägen hem idag. Kom att tänka på hur lungn man blir och bra man mår av deras musik. Texterna är tänkvärda och smarta och musiken passar perfekt.

Vive la Babyshamble!

image13image14

Sommar!

Är verkligen jättevarmt idag! Måste vara 20+. Legat ute och solat massor och har blivit lite fint brun sådär. :D Känns bra.
Imorrn ska jag till skolan och gå igenom lite biologi och kolla vart vi ska ha proven. Och hoppas på att få träffa miaggisen också :D Ta en fika eller så. Sen är det ju valborg med men vet inget jag kan hitta på..vet inte om jag är sugen på att gå ut. :) Menmen

Hm

Kom att tänka på en sak när jag kollade på TV för nån dag sen. Där var det "Outsiders" och en kille beskrev de killar som inte får några ragg som "Dom har nog spelat lite för mycket World of Warcraft". När jag då tänkte efter så kan jag inte hålla med honom. Jag spelar ju själv WoW och är ofta ensam tjej. Massor med killar som spelar, av vilka flera jag har lärt känna väldigt bra, och ingen av dom stämmer in på den bilden media ger av alla som spelar WoW...Dom är inga bleka, feta, finniga killar som aldrig får ett ragg..utan dom tränar, festar och är lika trevliga som vem som helst. Till och med trevligare. WoW är ju ett spel, en hobby, inte en livsstil. Många förstår nog inte hur kul det kan vara att tillsammans försöka klara av något och när man sedan är klar sitta och prata om allt och alla, lösa världsproblem etc.
Visst, de finns säkert de som stämmer in på profilen fet, blek och finnig som spelar WoW för mycket. Men jag har då inte stött på någon, och man "träffar" väldigt mycket människor över hela Europa när man väl spelar.  De från nederländerna kan ju iofs. vara ett exempel för sej men svenska killar som spelar WoW är oftast vanliga killar. Flera med flickvän/familj och flera som är singlar men inte går runt lottlösa..
Media förvränger verkligen många människors syn på varandra vilket är extremt sorgligt. Jag tror inte många på stan som skulle se mej skulle tänka "Hon är nog en sån som spelar dataspel", men om däremot en kille som stämde in på "profilen" men inte alls spelar något dataspel skulle komma på stan skulle de flesta generallisera in honom i en kategori som datanörd och oskuld. 
Och detta gäller ju inte bara WoW utan även många andra saker. Blir bara så trött på människor som dömer andra innan de ens sagt ett ord till varandra. Det kan gälla hudfärg, tatueringar, piercings eller vad som helst.
Jag önskar att folk accepterade varandra och slutar dömma varandra. Det skapar inget bra i världen...

P&L.