trött

Är egentligen för trött för att skriva men gör det iaf.
Var och klippte mej idag. Blev ljusare och kortare och jag är nöjd!
VAr inne i stan hela dan inprincip. Hittade en snygg jacka men väntar med att köpa den. Den va kort och mörkblå med dubbelknäppning. :)
Men nu vill jag SOVA!


R.I.P. Zeb

Grattis Mamma!

Idag fyllde min kära mamma år! Så nu är hon 47, hehe. Vaknade 06.15 för att fira henne med paket och sång. Orkade knappt upp och ögonen brännde verkligen. Men upp kom jag och en kopp te fick mej att vakna till. Åkte till jobbet vid 07.15 och fick en hel del gjort där. Gick igenom nästan 100 analyser. Vid 16.15 gick jag och mammsen till Västermalmsgallerian och kollade runt lite. Hittade inte det jag var ute efter, ett par superfina mockaskor jag såg på Wedins, men lyckades iaf göra ett kap på H&M; Superheta solglasögon för 5kr! Dom är svarta och stora och fyrkantiga.

Pappsen mötte upp oss vid 5 och vi gick direkt in på resturangen jag och mamma hade valt; Två på Rörstrandsgatan. Var riktigt mysigt och riktigt god mat. Rekomenderas väl.

Väl hemma igen pratar jag med Markus som sitter och raidar just nu. Han fick ner Illidari Council och kör nu på Illidan himself. :)
Men jag tog ett bad och nu ska jag sova. :) <3

Cosmo och Vänner

Igår var det som sagt Lördag. Spenderade dagen med att städa mitt rum vilket jag lyckades bra med.
På kvällen skulle nämligen lite folk komma hit. Men vissa orkade inte. ^^
Magda och Mikis kom iaf, och vi började kvällen med varsin suuupergod Cosmopolitan och gick upp och pratade lite och körde Dancegrejsimojjs på Playstationet, det va kul men jobbigare än man tror. :p
Efter ett tag ringde Sebbe o undrade om han o VV kunde komma föbi, så det gjorde dom och vi fortsatte med drinkar och Singstar. Runt 22.00 tog vi en taxi till Hby Gård (vi missa bussarna, yep det va mitt fel :P) och sen tunnelbanan in till staden. Vi hade väldigt trevligt på tunnelbanan. Mötte några killar där som var lite lagom mysko. Dom skulle på en japansk fest på universitetet, men vi ville inte följa med.! :D 
Istället droh jag och Mikis till After i Gamla Stan och Magda, VV och Sebbe en snabbis till K-15 för att senare joina mej och Mikis på After. Lite fler folk kom dit och va satt o pratade om allt möjligt.

Vid kl. 1 tog jag en taxi hem (som körde i 120 HELA vägen, och då över driver jag inte) och somnade med en gång.
Man orkar inte så mycket när man är förskyld. :)
Idag vaknade jag vid 12 och har slappat hela dan.
Nu ska jag sova! Godnatt!