Otursdag

Värsta dan på länge idag.

Vaknade vid 10 och tog ett bad o packade klart. Gick ut i tid till bussen och åkte vidare till Vby där tunnelbanan kom i tid. Vid Brommaplann kom jag på att jag hade glömt koden till biljetterna jag skulle hämta ut innan jag hoppa på tåget till Gävle. Tänkte att jag ringer syrran o ber henne kolla det när jag kommer fram o kan fylla på mobilen. Vid Stora Mossen stannar dock tåget och dom säger att ett tåg spårat ut och det går inte att komma in till stan. KUL. Jag som var lagom stressad redan. Ställer mej vid rondellen och försöker vinka in en taxi. Alla e uppptagna så till slut får jag ringa en och den kommer efter 10 min. Men får dela den med nån tjej som han råkat plocka upp. Kul igen. När vi väl kommer fram till Centralen hittar jag inte min plånbok. Kan inte betala. ÄNNU ROLIGARE. Måste ta taxin hem igen och fixa pengar och missart på så sätt tåget till Markus. Sitter i grinar hela vägen hem o pratar med Mamma, Markus o Kattis.
Och allt pga en urspårning som skulle hända precis idag vid denna tiden. Kul Kul.
Köpt ny biljett iaf och SL ska få betala hela kalaset. Inget ska hålla mej borta från Markus. Aldrig.
Ishabella <3 Markshuss för alltid.

Bedövande

Vaknade vid 9 av att telefonen ringde (låter förjävligt). Mamma, självklart. Tydligen skulle jag opereras vid kvart över 11 så lika bra att gå upp tänkte jag. Åt frukost och kollade lite på tv.
Kom dit i tid men fick vänta lite. Sen fick jag komma in och fick ta 6-7 bedövningssprutor i foten. :( Ajjjj.  Och min fot som e så benig så det gjorde extra ont. Sen kände jag inget. När dom höll på kändes det som min fot va gjord av plast. Läskit.
Sen gick vi och åt Sushi. Men nu är jag hemma och kännseln börjar komma tillbaka (Aj igen). Det är synd om mej. Blää.

Och Markus vaknade sent idag igen o missa skolan igen. SUCK. asså blir irriterad på han ibland. Han kan aldrig vakna i tid. Han kan inte hjälpa det iofs, men hans mamma hjälper inte honom direkt att komma upp. :/
Stakkass Makuss. :<  <3 <3 <3

Nej nu ska jag inte skriva mer. Är lite borta. Blir det av bedövning och Ibumetin. PSSHEJJS:

Resa

Varför är det så extremt kul att resa? Att vara borta ett par dar och se nått nytt, eller gammalt och bara ta det lugnt? Tycker man allid ser jättestressade människor på flygplatserna. Alltid hårt klammrandes till sitt bagage innan inlämning och stress genom tax freen och de blir inte lugna föräns dom är på hotellet. I min familj blir det aldrig så. Det är som att alla blir helt lugna så fort vi har satt oss i bilen till flygplatesen. Alla är så säkra på vad vi ska ha med oss och vad vi ska göra så det blir aldrig nån stress. När vi kommer till flygplatsen fixar pappa allt med biljetterna och incheckningen, sen lämnar vi bara bagaget i bagageinlämningen och går och scannar handbagage och kläder. Efter det är allt klart och det e bara att ägna sej åt det man vill på den tiden soom finns kvar.

Så om ca 1. vecka åker jag till London, igen. Kommer va som att komma till sin gamla hemstad.
Tänkte ta med Kattis på en runda på stan till alla de kvarter och affärer hon aldrig sett förut. Och självklart H&M och Topshop, dom har helt andra kläder där än vad de har här hemma vilket är jättekul efterso det är billigt (London är skitdyrt i övrigt). Vi har bokat ett mysigt hotell norr om Hyde park (där typ alla hotell är men ändå) och det är ett väldigt lugnt kvarter och bara att gå genom parken för att komma till lite bra affärer runt  High Street K.
Kommer bli kul. Längtar verkligen!