SKIT DAG

Hade mina två sista prov igår. Trode jag. Tydligen har läraren missat att skicka info till mig så jag missade dagens prov. Läraren ringer mej 20 min in på provet o ber mej vara där om 10 min, öööh förväntar han sig att jag ute i H-by ska hinna ta mej in till stan på den tiden???? Dessutom när han ringer o väcker mej??
Sen får jag veta att eftersom jag missade detta provet failar det alla prov jag gjort i biologin, what the hell?
Såååå jävla sur o besviken.
Fan ta honom!
Och sorry Magda men det är anledningen till att jag inte kunnat komma på skivan. Såg verkligen fram emot den o nu förstörde min lärare mitt liv idag. Tack säger jag.

Markus

Har två fina biler på honom sen han va här senast! :)

Update

Har haft alla prov i matte och historia nu. Bara biologin kvar på Onsdag eftermiddag.
Gick helt okej i Historian, matten gick också ok, iaf paper 1, paper 2 var värre...kunde inte göra 2 av 5 uppgifter så får se hur det går...kanske får plugga svenska matte A och B på komvux nästa år annars. Men spela roll, vår matte var sjuukt svår och ingen jag känner kunde hjälpa mej med den (inte ens en kille på KTH som pluggar matte..). Svensk matte är lite lättare om man säger så...

I helgen har jag vart sur typ helatiden. Först för att det var varmt och jag ätit dåligt, sen för att Markus betedde sej som skit. Idag är jag dock glad igen. Och tack Tommy o Johan som försökte få mej glad igen med deras grogg-snack. :)

Idag ska jag plugga lite biologi. Måste plugga på om livmodern, inte om ögat som dom hade sagt förra året. Jaja..
Men ska ta ett bad först. Måste slappna av lite. :)