Gävle

Är i Gävle så blir inte många uppdateringar. Kom iaf i Lördags 1½ timme försenat..kul kul. Stod på en kall station i 1½ timme alltså, frös sönder! Usch. Aja igår och idag har det stormat, men var värst i natt då det snöade massor och ÅSKADE!? Helt galet väder. Och det blåser som jag vet inte vad, men vi ska snart till affären och köpa lite mat och jordgubbar till bubblet vi ska dricka ikväll. Mums.

Nya hårfärger!

Som sagt så träffade jag Sara i Torsdags. Vi sågs i Vby och gick först o kollade efter ett födelsedagskort Sara skulle skicka till sin 1åriga brorsdotter. Grattis till Lovis! Hon hittade ett sött kort inne på Åhlens och därefter gick vi och valde hårfärger, vi hade kollat lite innan vilka vi skulle ha så det gick rätt fort. Sara tog färgen Brownie och jag tog en annan som jag inte minns eftersom namnet var så krångligt. Men den va mörkare och rödare iaf.
Jag inhandlade även en ny mascara, foundation och bruncreme för det hade jag knappt nån kvar.
Vi ät middag på Subway för en kuppong vi fick precis utanför hehe. 25kr /st för 2 mackor sen 15 kr för dricka till det, mums. Jag tog min och Markus specialare med Kycklingbröst, ost, sallad, tomat och rödlök med dressingen South West eller va den heter, Sara tog sin klassiker med rostbiff.

Sen åkte vi hem till mej efter lite om o men och satte igång med vårt hemliga projekt. Sara färgade sitt hår först och jag hjälpte till med att färga och styla, blev lite rödare än vi trott från början men riktigt snyggt! Tyckte hon liknade nån skådespelare men kunde inte hitta namnet...Sen färgade Sara mitt hår och jag stylade det och därefter la jag en sexig makeup på Sara, nått hon inte var så van vid innan ;) Använder många olika produkter när jag sminkar så det va kul att hon fick lära siig lite med hihi. Sen sminkade jag mig själv medan Sara började Ego-fota och därefter tog vi våra efter-bilder.

Självklart vägrar min dator funka nu så får inte upp några bilder men lovar att fixa det så fort jag kommer hem från Gävle dit jag ska idag! Äntligen får jag träffa min älskling igen, har inte setts på 2 veckor nu tror jag..fyy :( Det är jobbigt att vara utan honom, men så fort jag är klar med matten nu i vår på komvux vill jag plugga/jobba i Gävle och även bo där med honom, men bara i ett år eller så, sen väntar världen. Varför inte upptäcka den och se nya saker när man väl kan? Man lever ju bara en gång! Det är verkligen min livsfilosofi. Fånga dagen och lev ditt liv som du vill att det ska vara, om det inte är som du vill nu, gör allt för att nå dina mål!

Peace and Love
Belle