May

It's a greeat day. Woke up at 12 and opened the window to get some fresh air. Just love lying in bed, warm and cozy while I can breathe fresh cold air.

Anyway, yesterday was great. It started just a short while after we finished lunch.

Me, Markus and Micke drove down to town to buy some cds, coke and drinks for the night, then we went back home, got the stereo and went to the place we were planning on spending the evening.
After preparing shortly we went back home to prepare for the night, which included shots-roulette, bowling and lots of dancing in the dark.
I made 5 cd's with music we could dance to with artist like Lady GaGa, Bruce Springsteen, Britney Spears and Pendulum. A great mix that is ;)

Anyway, I had a great night and I can't describe every part of it since it was so long but it was great that I'll say.

These are my favorite flowers, peonies, and today I wish I could give all of them to Sandra and her boyfriend Fredrik. Good luck guys! <3


Today me and Markus are planning on having a real relaxing day, but we're going to take the bikes to the store to buy candy and something to drink tonight. We're gonna eat pasta carbonara and watch The Piano together. <3

Markus in the studio.


1 Sara:

skriven

Tack för alla tips! Ja, det finns verkligen massor. Men varje gång jag ska se något blir huvudet blankt och jag kommer inte ihåg någon alls :-S Men nu så samlas alla bra filmtips på ett ställa så nu har jag en bra källa i sommar när jag ska se :-D

kramar

2 Sara:

skriven

Suck ja. Vissa förstår inte det här med att ge och ta i ett grupparbete/gruppresentation! Mycket irriterande. Bra att du konstaterade det inför läraren, så hon inte fick all credd och du ingen!Jag blev störd dels på själva upplägget, att vi ska vara i grupper om 8-10 personer och presentera ett rättsfall och svara på tre frågor. De som varit aktiva får en stämpel som innebär extrapoäng till tentan. 8-10 personer som ska göra var typ 3-4 personer kan göra? Det blir liksom att folk antingen inget får säga, eller att man säger en mening var, typ.

Då jag bara känner en annan, St, i gruppen så är vi lite flytande och hamnar där det är minst personer (man väljer grupper själv). Idag gick vi in i en grupp som bara var 4 st (flera var borta) och de gav oss, som hämnd för att vi kom in i deras grupp och tog plats kändes det som, den svåraste frågan som INGEN av oss kunde svara på.

Det var den frågan jag snackade med läraren om i pausen. Den handlade om att relatera det rättsfallet vi hade (tingsrättsavgörande på TVÅ sidor, det är ingenting) med IPRED. Vi har EN enda mening i boken om IPRED, inga läsanvisningar om det, ingen nämnt det på föreläsningarna osv. När jag påpekade att jag inte kunde tillräckligt om IPRED för att lösa frågan svarade han "då kunde du ju läst på det innan då". Vi fick frågan en timme in på lektionen och hade 30 minuter på oss att svara på alla frågor, strukturera upp OCH ta paus (tre timmars lektion). Då sa jag ifrån. Hur ska jag kunna läsa på IPRED innan när jag precis fått frågan och inget antyder att vi ska kunna det? GAH.

Jag får visst fortfarande arga kickar av det jag också....Överdrev jag..?

kramar

3 Sara:

skriven

De andra låtsades som ingenting typ. Suck aja... :-P

Kommentera här: