Önskelista

Okej kanske inte direkt har en önskelista, men jag vet vad jag känner att jag saknar eller vill ha!Klicka på bilden för att se.

1. L'Occitane Cherry Blossom EdT, 2. Locktång eller plattång, 3. Vit Sängkjol så jag kan dölja de fula lådorna under sängen, 4. Maybelline Dream Matte Mousee 020 Cameo eftersom min är slut, 5. Snygg praktisk mellanstor plånbok med plats för många kort, min faller i bitar, 6. Diskmaskin som kan placeras på bänken, jag hatar och diska och detta skulle underlätta något otroligt..har inget emot att tvätta och städa men att just diska vill jag spy på, 7. Fin ator Scarf/halsduk i skönt material, 8. Leggings, svarta heltäckande, vanliga eller med nått roligt material, storlek L så de inte blir genomskinliga, 9. Praktisk dammsugare som inte låter som ett jetplan, (10. Prenumeration av tidningen NME, fick inte plats på bilden)


En hel del alltså men gillar inte direkt att säga "Jag önskar mej en kaffekokare och bestick" för då vet man vad man får, iaf med stor chans. Jag gillar överraskningen!
Jag skriver även på svenska, orkar inte skriva på engelska när det gäller saker som bara rör sverige. Om de vill kan de använda google translates app! :)

Idag var i alla fall min kära syter i Uppsala och vi spenderade största delen av tiden i affärer. Hittade 2 klänningar till jul/nyår och även en annan som dock var för liten över brösten. :( Kjolen var perfekt och jättefin. Dumt. Hittade även gosiga strumptofflor och ett par tjockare vanliga svarta leggings. De kan man aldrig få nog av. Love it!

KLAGOMÅL

Måste bara klaga lite. Det SUGER att ha "udda" bröststorlek (betoning påudda eftersom den vanligaste kupstorleken är C-E!!!!!!) Dom flesta tror dom ska ha minde än vad de verkligen behöver. Jag trodde tex att jag skulle ha C innan jag gick och mätte mej. Jag har storlek 75E! Ja, jag har stora bröst, men för det betyder det inte att jag är enorm runtom! Det verkar alla tillverkare tro eftersom de flesta storlekarna kommer i 65-85 storlek AA-D (dock är D ovanlig, det är den absolut största som H&M har på vissa av sina bhar). Och om man ska ha D-F och uppåt i vissa fall, ja då finns det bara 85-110 etc. Varför ska det vara så svårt att tjejer har tuttar i ALLA STORLEKAR. Och varför ska den absolut vanligaste storlekarna inte finnas? Om man då inte går till en underklädesbutik, men man kanske inte har lust att betala 350kr och uppåt för en bh.
SKÄMMES. 

American Gold


Just found the most PERFECT clothes ever! So my style! If I could I'd buy it all, seriously.
It's called American Gold, they're inspired by travelling around USA.

Here's some of my favorites!


Click on the small pictures if you want to see them full scale.