Sunday

Vaknade för ett tag sen, somnade på 10 min när jag kom hem igår, fullt sminkad och fortf i långklänning. Tur att jag har en så bra maskara att manfaktiskt kan sova med den utan att vakna som en panda (Fiberwig, älskar den!). Gick upp, drog av mej klänningen och på med leggings o linne istället. Här ska det slappas.

Idag ska jag plugga mest hela dagen. Har seminarie imorgon där vi ska komma up med våra egna frågor om litteraturen, vilket jag tycker låter bra men vilket också kräver att man verkligen läser igenom allt. Ska försöka prata ihop mig med min supercoola seminariegrupp (vi är ett gäng tjejer som höll ihop under Januari med, där förseminariena hölls på frivilligt kafé. Mysigt och produktivt.

Just nu håller jag på med boken "Getting to YES", den handlar om förhandling och hur man lättast når ett "Ja". Vilka metoder som är bra och vilka som inte är det, och vilken man ska använda i rätt situation. Än så länge har vi kommit fram till att en mjukare metod är bäst så länge man förhandlar med en person/regering/företag man vill ha en bra relation med. Självklart är det mer komplicerat än så men det är ändå väldigt intressant.


Nu skall jag återgå till min gooooda frukost bestående av runda fin råg knäckebröd, tonfiskröra jag gjort själv (en burk tonfisk, en matsked majonäs, lite kryddor o salt), en grön te latte och en bärry yoghurt. MUMS. Ska även titta klart på melodifestivalen jag missade igår. Än så länge har jag faktiskt inte gillat något... Swingfly i första delen var bäst hittills!

Mornin'

Vaknade för ungefär 45 min sen, legat/suttit kvar i sängen med datorn ett tag och läst nyheter, kollat facebook och mailen. Tar sin lilla tid. Börjar 10.15 idag så ska snart hoppa in i duschen så att mitt hår hinner torka innan jag ska bege mej ut i kylan, var närmare -30 i natt, vilket inte är så kul har dock stigit till "bara" -18 vid den tiden jag ska bege mig ut.

Fick även hem de jeans jag beställde från ASOS rea igår, två par för 435kr tycker jag är helt överenskomligt, speciellt då frakten var gratis worldwide med! Ena paret är ljust blågrå, stonewashed från Cheap Monday. Lite högre i midjan och stuprörsben, passade perfekt! :) Det andra paret är kolsvarta stuprörsjeans som är lägre i midjan, de är från ASOS egna märke, men se var väldigt sköna! Det enda jag inte gillar med lite lägre jeans är att de kan halka ner när man böjer sig fram, vilket resulterar i att ens fina "lovehandles" sticker ut eller om man har otur, att man visar myntinkastet.. (haha visste inte hur jag skulle kalla det men myntinkastet passar bra!!) . Får se till att ha ett lite längre linne eller tunika bara så slipper jag detta!

Efter skolan idag tänkte jag promenera upp till Linnéträdgården för att testa ett Drop-In solarium som ligger där, känner mej allt för blek för tillfället och nu när jag inte har feber (tror jag, måste kanske kolla det innan) så tänkte jag passa på iaf. Jag hoppas bara jag hittar dit! Tacka vet jag GPS i mobilen... Är inte jättebra på att hitta "på andra sidan ån" än. Luthagen/Stabby och Centrum är där jag brukar hänga! Och en och annan vända till Flogsta så klart.


FRED UT! (som min kära syster brukar säga)

 

Feaber

Inte sovit mycket i natt. Somnade vid halv 12-12 men vaknade till vid 1, sen vid halv 4 igen. Då hade jag så sjukt ont i huvudet att jag inte lyckades somna om. Tog ipren, men det hjälpte inte...Sen kollade jag tempen och såg att febern stigit igen. Suck. Låt mej bli frisk nu!

Igår var min pappi här, jag var ledsen av olika anledningar och han kom upp och höll mej sällskap under eftermiddan/kvällen. Han hade handlat med sig 3 stoora kassar mat med, vilket var väldigt behövligt i mitt tomma kylskåp. Sen lagade vi (mest han) tortillas och åt och kollade på Top Gear och Dragon's Den. Han hade även köpt 4 olika filmer till mej och 2 vaniljhjärtan. Tack pappi <3Sen är frågan om jag ska gå till föreläsningen idag. Vill verkligen, det är introduktion till ny delkurs med. Viktigt viktigt. Men mitt huvud dödar mej. Känner bara för att sova men det gör föör ont. Kanske ska testa ta lite mer ipren. En kanske inte räcker...och göra massor me te och dricka vatten med blodapelsinskivor i. Låter lockande. Och kolla på film.