Lördagen

Började med att jag vaknade vid 1. Gick ner och hämtade en trött liten Chinchilla som jag satt o myste med i några minuter innan jag bädda ner han med min syrra i hennes säng. Därefter städade jag lite och fixade lite. Vid kl 5 fick jag ett sms från Sara som undrade om jag ville hitta på nått med henne o Sandra hemma hos henne i Ängby. Jag svarade såklart ja, men det tog ett tag innan jag kunde åka dit eftersom jag va tvungen att äta hemma. Mamma och Pappa hade gäster här och såklart var de tvugna att sega med maten. Stod i köket och tjatade i säkert en timme på dom. Men tillslut var maten klar (Chevrépotatismos, Oxfile och Vinsås), då var klockat 10 i 9. Kändes lagom sent och kul. Jag slängde i mej maten för att hinna med bussen som gick 26. Såklart hann jag inte eftersom jag hade ätit klart kvart över. Istället tog jag en buss som gick 52. Så jag gick ut vid halv och styrde stegen mot Statoil och köpte lite glass och en Iste att ha att mysa med. Därefter  gick jag till bussen. Den va 5 min seg, borde inte vara förvånad, men frysa fick jag göra iaf. När jag väl kommer till Vällingby går inte Tunndelbanan förräns efter 7 min så det gick väldigt segt.
TILLSLUT kom jag fram!  Gick och plingade på båda ringklockorna så Johans brorsa Micke kom först och öppna, förlåt! haha. Vi kollade på slutet av Crossroads (dom hade sett hela :P) och sen gick vi ner och spelade Guitar Hero och SingStar. Var väldigt kul. :D

Drog hem vid 3 tror jag, tog en taxi eftersom bussarna inte går vid det tiden här ute på landet. Fick en hel minibuss för mej själv. Gick och la mej vid halv 7 sådär. Satt och pratade massor på vent med lite kul människor.
Aja nu e det Söndag iaf och jag har inget att göra utom att städa och plugga och lite mer..suck. :D

Ha en bra dag iaf. <3