SOMMAR

Inte skrivit på länge, men det beror på att jag glömde mitt lösen och inte orkade fixa ett nytt. Men nu kom jag på vad det va igen! :)

Kom nyss hem från en vecka på Samos, Grekland. Vi hade ca 35 grader varje dag, men det var riktigt skönt. Badade o solade mest helatiden och blev lite brun iaf. Vattnet är verkligen kristallblått där. Helt underbart.
Vi åkte även runt ön med både en guidad busstur och hyrbil. Buss-turen var ganska hemsk. Vi skulle upp för ett berg till en liten by och vägen dit var jättesmal och slingrig med stup på alla sidor. Och chauffören satt och flirta med guiden. Usch. Och sen i byn innan vi skulle äta luch kom det ett begravningståg...med kistan bärandes på axlarna genom byn. Och dom har öppna kistor där, trevligt innan lunch sådär.
När vi åkte runt med bilen åkte vi först till en strand där inga turister är och inte mycket folk alls. (vilket man kan förstå eftersom den liggen in the middle of nowhere). Det var mysigt, men väldigt varmt eftersom det inte fanns parasoller där. Därefter åkte vi till "Näktergalsdalen" och en by i bergen ovanför den. Det var extremt vackert i dalen. (kommer bilder sen kanske). På eftermiddagen åkte vi till ännu en strand på norra kusten. Där är alla vågor enorma! 1½ meter! och man slungas runt i vattnet som en toffla när man ska gå i o upp. Men vl i är det skitkul. Man kan body-surfa, haha och guppa uuuppp o neeer, uuuppp o neeeer. Typ så. ;)
Hotellet vi bodde på ver helt okej, Hotel Proteas Bay , maten var inte bra dock..smakade som skolmat ungefär. Men förrätterna och efterrätterna var helt okej. Det jobbiga var att hotellet ligger i en sluttning och man får gå upp o ner väldigt mycket. Bra träning för bena men jobbigt i 35 grader.Läste även idag att det varit en jorbävning i grekland, inte långt från ön. Tur att man åkte hem..men ändå, hade varit kul att vara med om ett sånt fenomen. :)