Varje natt...

... innan jag ska somna ligger jag alltid och tänker. Då kommer jag alltid att tänka på saker som betyder mycket för mej och tänker alltid "det ska jag skriva på bloggen!" men alltid dagen efter orkar jag inte logga in här och skriva ner sakerna jag tänkte på. Men nu har jag börjat skriva ner lite av det jag tänker på i mobilen så tänkte ta mej tiden nu att låta er få veta vad som händer i min hjärna om nätterna.


* Ibland saknar jag den gamla tiden, när man va yngre. De nätterna vi var hemma hos Fredrik och spelade tv-spel, åt nattmat och bara satt och prata skit om allt och alla och skrattade massor. Då alla gamla kompisar gjorde saker tillsammans, innan alla började gå ut på klubbar och barer. Visst kan det också vara kul men det känns så opersonligt och kallt ofta...man måste skrika för att höra varandra och det är någon annan som bestämmer musiken som oftast är skit (i mina öron). All sprit kostar överdrivet mycket och när man väl druckit får man inte vara kvar.
Då måste jag säga att jag verkligen saknar våra nätter, och jag önskar vi kunde ha fler sånna, då allt känndes kul och speciellt på något sätt. I sommras hade vi flera sånna kvällar hemma hos Sandra och jag måste säga att jag tyckte dom var extremt roliga, förlåt till Sandras föräldrar att vi var ute och spelade hög musik hela nätterna, och tack för att ni lät oss göra det.

* Min Markus, ibland är jag så orolig för dej Du kan vara sån typisk kille ibland att du tycker du är för stolt för att gå till vårdcentralen och kolla upp saker när du är sjuk. Ibland har du knappt nått självförtroende och ibland har du för mycket och säger saker som folk uppfattar fel. De vardagar du vaknar sent på eftermiddagen och missar skolan är för många och du ger upp på saker för enkelt, du är så envis om att du alltid har rättt om allt, men älskling nu får du vara envis över något annat, om att du ska klara dehär till exempel. Strunta i att luta dej på din mamma, ta dej i kragen och ta hand om dej själv, det är ju du som måste komma upp på morgonen och somna i tid, hon kan inte göra det åt dej och hon vill tydligen inte hjälpa dej så kom igen, gör det själv, du vet att jag är där för dej i alla lägen även om jag inte alltid kan vara där i person. Och sluta med skräpmaten, den har dålig effekt på kroppen också, inte bara att det bildar fett utan det är bevisat att folk som äter nyttig mat tänker klarare och har bättre reaktionsförmåga. Säg åt din mamma varje gång hon säger att ni ska köpa nått från grillen att du kan gå och handla riktig mat istället för dom pengarna. Du behöver det, du är ingen liten pojke längre utan du behöver mycket mat för att orka med allt...och om du inte får det så blir dom som det blir för ofta nu... Det är inte länge till du måste stå ut med det så försök. Tänk på framtiden när vi kommer bo tillsammans och göra precis som vi vill. Det är väl värt det?

* Musik är verkligen något fantastiskt och jag tänker arbeta med det i framtiden efter studier. Varje gång jag tänker pp musik får jag en kännsla av att det är nått som brinner i mej...det blir lixxom som tusen olika änslor samlas i bröstet och skriker och kokas samman på nått sätt och jag kan lixom inte stoppa mej själv på nått sätt. Det är som när man åker en bergotalbana och precis åker ner för dendär långa backen och man bara skriker av glädje. Då förstår ni hur jag känner varje gång jag lyssnar på en bra låt eller får en idé om någon låt till en film eller så.
Musik är med en hela livet, tänk på det. Har inte din mamma berättat om dendär speciella låten hon lyssnade på när du föddes? Eller musiken du sjöng till när du var liten? Hur du började lyssna på annan musik när du blev äldre och utforskade alla olika vrår av musikens rum. Du kommer ihåg låten du lyssnade på när du fick din första kyss, när du hade fantastiskt sex. Du dansar till en låt som får er att tänka på fina minnen när du gifter dej, och du lyssnar på musik när du är ledsen. Musik som antingen får dej att må bättre eller musik som får dej att gråta ännu mer. Viss musik får en till och med att gråta eftersom den väcker minnen för dej. Till och med den dagen folk sörjer att du dött kommer dom spela musik som får dom att minnas dej, eller musik som dom tror att du hade gillat.
Nu kanske ni förstår varför jag älskar musik och varför jag vill jobba med det, varför jag redan jobbar med det. Musik behövs och jag vill vara en del av de som får en att känna just de speciella ögonblicken.


Jaghoppas någopn orkade läsa iaf. men det är sånna saker jag ligger och tänker på innan jag somnar, och äär anledningen till få timmar med sömn ganska ofta. Ibland ligger jag iofs och lyssnar på musik och försöker känna alla delar av låtarna och lyssna på alla ord och skapa mina egna bilder till låtarna. Men sen är jag ju som jag är också, en musiknörd som bryr sig lite för mycket om allt och därför skärmar av sig från allt ibland för att inte drunkna.

/Isabella