Extremt kul!

Helgen var lyckad! Var mysigt att ha kusinerna här i Fredags. Vi satt och pratade mest av tiden och åt god mat, ugnsbakad lax med potatis och sås. och såklart min tårta jag gjorde till efterrätt. Gott! Sen blev även jag rätt musik-nördig och drog ner all mina skivor och visade dom. Haha, är nog bara jag som tycker det är kul att samla på vilyler.

Under lördagen segade jag o Markus massor. Vi kollade på tv o så. Sen på kvällen kom Sara o Johan över o vi beställe pizza. Jag och markus tog en stor American Special med oxfile och beneisesås, Johan en med samma på fast med svamp och Sara sin klassiska Räksallad. Det var mums iaf. Och vi bänkade oss framför tvn med massa tvspel. Det blev Bil-race spel, Tekken och Singstar. Jag måste ju så erkänna att jag är grym på singstar. ;)
Runt 23.45 tog vi bussen till Caledonien och jag fick lite hjälp av Sebbes mamma för att komma in eftersom jag var sart och glömde mit leg. Men men. Väl inne träffade vi mycket gott folk och vi fick säga hejdå till kära Mikis. Kommer sakna dej gumms! Du får inte rymma med nån grek nu bara!

Under Söndagen slappade jag och Markus extremt mycket. Vi körde Skateboard-spel på tvn i flera timmar. Sen åt vi en god middag och sen åkte Markus hem igen. Snyft.

jacka

Här är ett exempel på jackan Markus vill köpa. Om någon vet vart en liknande finns, hör gäna av er. <3