MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOW

Orkar inte skriva på engelska idag, SORRY NON SWE SPEAKING PPL.
Är fortfarande krasslig, började bli bättre i fredags, men efter att ha stått ute i råa kylan en hel dag kom allt tillbaka. Anledningen till att jag stog ute var den att detvar julmarknad och vi sålde lite kakor och godis + julkort och tidningen vi gjort såklart. Men INGEN ville ställa upp av alla...35 tror jag vi är sammanlagt, så vi var kanske 8 pers som stog under hela dan. (7.45-16.00). Först Cissi, Emma och Nichlas fram till 11.00, sen jag, Markus, Nichlas och Zebbe (som för övrigt fick en dotter förra helgen (GRATTIS!!) men är en så snäll person at han ställde upp iaf). Lite senare kom även Raimon och Carina kikade förbi en stund. Såklart kunde inte vissa va där eftersom de planerat annat, så som att resa bort. Men tror knappast alla reste bort just denna helgen som varit planerad i månader. Slött och svinigt.
Det var planerat att pengarna skulle gå till oss så att vi skulle kunna göra en rolig studieresa tillsammans, men eftersom så få ställde upp går vi som var med och fixade ut o käkar middag tillsammans, tycker jag inte är mer än rätt.

Har även klickat hem lite julklappar senaste dagarna, till mamma, markus och syster. Kan inte säga VAD jag köpt till dom än, men efter jul kanske jag kan visa er! Klickade även hem 2 saker till mej med, billigt och bra var det med tycker jag. En klänning (japp, ÄNNU en..) och ett par coola leggings.

Tänkte ha det i jul! Klänningen kostade bara €9 och leggingsen €18, både från ASOS.com.

 

 

1 grepp:

skriven

ååååååååååååh, jag vill också ha sånna :(

Kommentera här: