Saknad

Vi är många som känner stor saknad och sorg nu. Vi är många som gråtit flera tusen tårar av saknaden av Morbror Fredrik. Det gör så ont att sakna någon, att vilja att saker skulle vara annorlunda. Så mycket man hade planerat så mycket man kommer sakna. Men det kommer ändå alltid vara Fredrik som ringer när vi sätter oss för att äta, varje gång, även om det inte är han, för i våra tankar och hjärtan är det alltid han.

Jag saknar dej älskade Morbror och det kommer vara så tomt så tomt nu. Du hade en STOR plats i allas hjärtan. För sån var du, är du, älskvärd och underbar. Skämtade om det mesta och älskade att prata med folk.

Skövde AIK skrev en så fin text om honom. Kolla gärna.

Men med allt ont kommer även mycket gott, kusin Anna och hennes man Paul firar sitt giftemål i helgen och vilken dag som helst kommer min andra kusin, Mattias, bli pappa för första gången.

Det är så svårt att beskriva med ord hur man känner men jag försökte så gott jag kan. Det är så svårt.Hoppas du har det bra med Morfar i himelen nu, jag lovar att ni redan sitter framför tvn och kollar på fotboll och tennis och äter Polly och kaffe. Vi ses senare igen.

Pussar och Kramar till er.

Bellsi

1 Sara:

skriven

Vad fint skrivet. Blir alldeles rörd. Och vad ledsen jag blir att han precis missar sitt barnbarns födelse (om jag förstod det rätt nu).

De har de nog bra där uppe. Kanske hänger de med min mormor och farfar? :-)

2 Sara:

skriven

Fin text Skövde AIK skrev förresten. Han är sannerligen saknad!

Kommentera här: