Önskelista

Okej kanske inte direkt har en önskelista, men jag vet vad jag känner att jag saknar eller vill ha!Klicka på bilden för att se.

1. L'Occitane Cherry Blossom EdT, 2. Locktång eller plattång, 3. Vit Sängkjol så jag kan dölja de fula lådorna under sängen, 4. Maybelline Dream Matte Mousee 020 Cameo eftersom min är slut, 5. Snygg praktisk mellanstor plånbok med plats för många kort, min faller i bitar, 6. Diskmaskin som kan placeras på bänken, jag hatar och diska och detta skulle underlätta något otroligt..har inget emot att tvätta och städa men att just diska vill jag spy på, 7. Fin ator Scarf/halsduk i skönt material, 8. Leggings, svarta heltäckande, vanliga eller med nått roligt material, storlek L så de inte blir genomskinliga, 9. Praktisk dammsugare som inte låter som ett jetplan, (10. Prenumeration av tidningen NME, fick inte plats på bilden)


En hel del alltså men gillar inte direkt att säga "Jag önskar mej en kaffekokare och bestick" för då vet man vad man får, iaf med stor chans. Jag gillar överraskningen!
Jag skriver även på svenska, orkar inte skriva på engelska när det gäller saker som bara rör sverige. Om de vill kan de använda google translates app! :)

Idag var i alla fall min kära syter i Uppsala och vi spenderade största delen av tiden i affärer. Hittade 2 klänningar till jul/nyår och även en annan som dock var för liten över brösten. :( Kjolen var perfekt och jättefin. Dumt. Hittade även gosiga strumptofflor och ett par tjockare vanliga svarta leggings. De kan man aldrig få nog av. Love it!