Sunday

Vaknade för ett tag sen, somnade på 10 min när jag kom hem igår, fullt sminkad och fortf i långklänning. Tur att jag har en så bra maskara att manfaktiskt kan sova med den utan att vakna som en panda (Fiberwig, älskar den!). Gick upp, drog av mej klänningen och på med leggings o linne istället. Här ska det slappas.

Idag ska jag plugga mest hela dagen. Har seminarie imorgon där vi ska komma up med våra egna frågor om litteraturen, vilket jag tycker låter bra men vilket också kräver att man verkligen läser igenom allt. Ska försöka prata ihop mig med min supercoola seminariegrupp (vi är ett gäng tjejer som höll ihop under Januari med, där förseminariena hölls på frivilligt kafé. Mysigt och produktivt.

Just nu håller jag på med boken "Getting to YES", den handlar om förhandling och hur man lättast når ett "Ja". Vilka metoder som är bra och vilka som inte är det, och vilken man ska använda i rätt situation. Än så länge har vi kommit fram till att en mjukare metod är bäst så länge man förhandlar med en person/regering/företag man vill ha en bra relation med. Självklart är det mer komplicerat än så men det är ändå väldigt intressant.


Nu skall jag återgå till min gooooda frukost bestående av runda fin råg knäckebröd, tonfiskröra jag gjort själv (en burk tonfisk, en matsked majonäs, lite kryddor o salt), en grön te latte och en bärry yoghurt. MUMS. Ska även titta klart på melodifestivalen jag missade igår. Än så länge har jag faktiskt inte gillat något... Swingfly i första delen var bäst hittills!