Feaber

Inte sovit mycket i natt. Somnade vid halv 12-12 men vaknade till vid 1, sen vid halv 4 igen. Då hade jag så sjukt ont i huvudet att jag inte lyckades somna om. Tog ipren, men det hjälpte inte...Sen kollade jag tempen och såg att febern stigit igen. Suck. Låt mej bli frisk nu!

Igår var min pappi här, jag var ledsen av olika anledningar och han kom upp och höll mej sällskap under eftermiddan/kvällen. Han hade handlat med sig 3 stoora kassar mat med, vilket var väldigt behövligt i mitt tomma kylskåp. Sen lagade vi (mest han) tortillas och åt och kollade på Top Gear och Dragon's Den. Han hade även köpt 4 olika filmer till mej och 2 vaniljhjärtan. Tack pappi <3Sen är frågan om jag ska gå till föreläsningen idag. Vill verkligen, det är introduktion till ny delkurs med. Viktigt viktigt. Men mitt huvud dödar mej. Känner bara för att sova men det gör föör ont. Kanske ska testa ta lite mer ipren. En kanske inte räcker...och göra massor me te och dricka vatten med blodapelsinskivor i. Låter lockande. Och kolla på film.

1 Sara:

skriven

Åh vad fin pappa du har! Gulligt av honom att komma och ta hand om dig fast du inte direkt bor "next door" :-) Ta hand om dig! Du är världens bästa Isabella (och Bella), glöm inte det!

Kommentera här: