Mornin'

Vaknade för ungefär 45 min sen, legat/suttit kvar i sängen med datorn ett tag och läst nyheter, kollat facebook och mailen. Tar sin lilla tid. Börjar 10.15 idag så ska snart hoppa in i duschen så att mitt hår hinner torka innan jag ska bege mej ut i kylan, var närmare -30 i natt, vilket inte är så kul har dock stigit till "bara" -18 vid den tiden jag ska bege mig ut.

Fick även hem de jeans jag beställde från ASOS rea igår, två par för 435kr tycker jag är helt överenskomligt, speciellt då frakten var gratis worldwide med! Ena paret är ljust blågrå, stonewashed från Cheap Monday. Lite högre i midjan och stuprörsben, passade perfekt! :) Det andra paret är kolsvarta stuprörsjeans som är lägre i midjan, de är från ASOS egna märke, men se var väldigt sköna! Det enda jag inte gillar med lite lägre jeans är att de kan halka ner när man böjer sig fram, vilket resulterar i att ens fina "lovehandles" sticker ut eller om man har otur, att man visar myntinkastet.. (haha visste inte hur jag skulle kalla det men myntinkastet passar bra!!) . Får se till att ha ett lite längre linne eller tunika bara så slipper jag detta!

Efter skolan idag tänkte jag promenera upp till Linnéträdgården för att testa ett Drop-In solarium som ligger där, känner mej allt för blek för tillfället och nu när jag inte har feber (tror jag, måste kanske kolla det innan) så tänkte jag passa på iaf. Jag hoppas bara jag hittar dit! Tacka vet jag GPS i mobilen... Är inte jättebra på att hitta "på andra sidan ån" än. Luthagen/Stabby och Centrum är där jag brukar hänga! Och en och annan vända till Flogsta så klart.


FRED UT! (som min kära syster brukar säga)

 

Kommentera här: