Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrub

För några veckor sedan fick jag hem ett paket med Neutrogena Blackhead Scrub från Smartson. Paketet innehöll en stor förpackning (den man kan köpa i affär) och 10 mindrea prover som man ska dela ut till nära och kära.

Nu har jag testat och använt produkten nästan dagligen seden jag fått den och tänkte därför nu sammansätta en liten produktrecention:

Doft: Den har en ganska mild men kemikalisk doft som kanske inte uppskattas så mycket när man gojsar in den i ansiktet och speciellt runt näsan, där många pormaskar sitter. Man det ger den ett lite mer trovärdigt medicinskt intryck istället för ett mer "lukta gott" som man köpt för bara den sakens skull.
Poäng: 5/10

Funktion: Meningen med produkten är att den ska skrubba bort döda hudceller och ge ansiktet ett fräschare intryck. Jag tycker att själva scrub-funktionen i denna produkt är perfekt. Jag har testat flertale scrubbar och denna scrubbar verkligen på det sätt man vill. Inte för stora korn som gör ont och det finns många av dom!
Poäng: 9/10

Känsla:När man använder produkten får man en ren och fräsh känsla i ansiktet. Man får babyhud, vilket både jag kan uppskatta, men även den som brukar pussa på en! Jag kan dock tycka att man kan bli lite torr efter, så en lätt ansiktskräm och ansiktstoner kan behövas efter för att få perfekt resultat.
Poäng: 7/10

Resultat: Efter att ha använt produkten i nu ca. 4 veckor tycker jag det känns bra i ansiktet! Pormaskarna har helt klart försvunnit mer. Och även om en del är kvar har dom blivit betydligt mindre och syns bara på väldigt nära håll. En nackdel jag märkt är att jag fått lite mer finnar än vanligt. Jag brukar sällan ha finnar, men nu har jag fått några under tiden jag använt produkten. MEN detta är ofta fallet när man börjar behandlar huden med produkter som dessa, då det ställer om huden. Meningen är att man ska få ett långsiktigt resultat utan finnar och jag tcyker dom börjar avta mer och mer!
Så om du har normal/fet hud och problem med pormaskar, och har en bra ansiktskräm du kan dutta på efter tycker jag detta är ett bra och prisvärt köp.
Poäng over all: 7/10

xoxo