Sundays In Les Clayes

GAH det har snöat! Världen har slutat fungera!!! Okej, inte riktigt men det här med att ploga och salta och inte minst vinterdäck är inte direkt något som man ser här nere. Gick till bageriet och köpte en baguette (inte för att jag vet vad vi ska ha den till eftersom vi äter natchos till middag ikväll), iaf det tog dubbelt så lång tid att gå dit och jag halkade runt hela vägen eftersom det är 5cm snö på alla trotoarer. Det värsta är att det ska fortsätta vaa kallt, runt -3 nästa vecka, så snön kommer ligga kvar och bli is! Fy.

French reaction to snow removal.


Igår var jag ute i trädgården och klippte lite i den stoooora häcken som mer är 5 stora barrträd.. Dom blockerar nämligen solen på eftermiddagen så nu kommer det igenom lite sol iaf. Ska klippa mer närmare våren eftersom dom inte börjat med trädgårdsavfalls hämtningen än. Mycket att göra utomhus! Ska plantera Lavendel på framsidan, klippa ner häcken där med, ta tag i de bevuxna hallonbuskarna på baksidan etc.
Den enda lilla växt jag har nu är min påsklilja jag köpte på IKEA. Eftersom det varit soligt hela veckan fram till idag och den står i köket har den redan gått från knopp till blommor!!

Anywaaay. En länk till min andra blogg.
xoxo1 buy essays:

skriven

If it's your real dream you should try to achieve it necessarily!

Kommentera här: