Chaos

Ok så imorgon åker jag ner till frankrike igen och ska hyra ut min lägenhet sålänge. Så denna veckar har jag haft massor att göra. Bland annat att packa ner alla mina grejer i lådor efter vad jag ska ha med mej ner och mad jag ska ha med senare och vad jag ska ta med sist osv. Jag har också precis börjat läsa Statsvetenskap på distans, så jag har läst On Liberty av Hill denna vecka, haft ett seminarium om Liberalismen och haft föreläsningar.

Förra veckan bokade jag även tid till barnmorskan för att få nya och byta p-piller. Fick tid idag, fredag. Lite tight tänkte jag men borde inte vara några problem. Vaknade tidigt och promenerade dit och gick vilse på vägen men kom fram i tid iaf. Pratade med BM och fick Yaz utskrivet. Trodde jag. Efter jag var klar gick jag till Apoteket vid vårcentralen och köpte med mig lite nässpray och halstabletter, eftersom nässpry i Frankrike iprincip inte finns och hallstabletterna smakar godis. På apoteket sa dom att receptet inte hunnit komma in än, så jag sa "Ok jag går och tar ut dom i stan senare då" för jag orkade inte sitta där och vänta. Jag måste ju hem och packa mer! Så gå hem igen, packa packa. Kl blev 16 och jag tog mitt paket som jag ska skicka ner till mej själv till posten och gick sen in till stan. Väl på apoteket fanns inte receptet inne!!! Apotekerskan testade att ringa vårdcentralen men självklart hade de stängt redan.... Duktigt. Utan recept fick jag inte ut några ppiller. Imorgon åker jag iväg. Om de inte hunnit få in receptet innan 11, dvs om hon helt glömt att skicka receptet, är jag screwed! What to do :( Ett halvår boende hos pojkvän utan ppiller är inte spec kul för nån av oss..

Nu hoppas jag på att receptet är inne imorgon, annars får jag hoppas på att de kan godkänna att min mamma hämtar ut ppillren åt mig och skickar dom ner till frankrike. Något annat sätt vet jag inte...och gå till BM nere i frankrike nör man inte kan språket är inte speciellt lockande.

Hoppas det löser sig.xoxo